Biografie

Mijn verhaal.. Een jonge vrouw van 31 jaar jong met fluweel zachte kwasten en kleurrijke poeders ;)
Van jongs af aan had ik al een grote interesse in Make-up, haar en nagels . 
 Begin 2006 begon ik aan de beroepsopleiding Grime & Make-up school bij Studio Bessels en begin 2008 was ik klaar en behaalde ik mijn diploma voor Tv, foto, film make-up en behaalde ik mijn diploma Special effects.

Eind 2008 besloot ik om het bedrijf Visagie Baron op te zetten en met succes, al gauw draaide ik vele productie's mee en ontwikkelde ik een eigen stijl. 
Zo nu en dan werd ik gevraagd voor bruidsstyling en nadat ik 2 prachtige kinderen kreeg, werden de bruidsaanvragen steeds meer. Nu een paar jaar later ben ik een make-up artist met specialisatie op bruidsstyling en verzorg ik ongeveer in het bruidsseizoen van 50-60 bruiden hun bruidsmake up bruidskapsel. 

Inmiddels heb ik een hele mooie studio in Aalsmeer waar ik niet alleen maar mijn bruiden ontvang maar ook les geef. Mijn kennis ben ik sinds 2016 gaan overdragen en dit doe ik met heel veel plezier.

Je kunt bij mij terecht voor visagie voor o.a. Bruidsmake-up & Bruidskapsel, Workshops & Metamorfoses met eventueel de mogelijkheid om een fotoshoot erbij te boeken voor b.v. een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje, Modeshows, Dag & Avond(feest) make-up, Dansshows, Persoonlijk make-up advies en beurzen.

Ook  verzorg ik de Visagie & Hairstyling voor Tv producties, Commercials, Film, Theater en Fotoshoots.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt je terecht op het contactpagina. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie terug.

 

O.a werkzaam in #Amsterdam #zuid-oost #Hilversum #Naarden #Amstelveen #Zeist #Noordholland #utrecht #weesp #naarden #utrecht #vleuten #hoofddorp #osdorp