a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.

 

Bruidsmake-up & Bruidskapsel

Gefeliciteerd met jullie aankomend huwelijk en welkom bij Visagie Baron.
Leuk dat je interesse hebt om gebruik te maken van mijn diensten, je bent van harte welkom bij mij voor je complete bruidsverzorging.
Ik ben gespecialiseerd in bruidsstyling en voor je bruidsmake-up en bruidskapsel kom ik op locatie of ben je van harte welkom in mijn studio in Weesp.

Bij een definitieve boeking, beginnen wij altijd met een afspraak in te plannen voor een skype sessie of telefonisch contact, op deze manier kan ik inventariseren wat je wensen zijn en samen bespreken wij wat de aanpak wordt en plannen wij een proefsessie in. De afspraak voor een proefsessie doe ik meestal zo’n 4 tot 6 weken voor de huwelijksdatum, maar in het geval van een last-minute boeking ben je ook van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie over de proefsessie

Jullie trouwdag nadert.
Voor het verzorgen van je bruidsmake-up moet je op de trouwdag zeker een uur tot anderhalf uur rekenen, mocht je een compleet bruidsarrangement met bruidsmakeup en bruidskapsel hebben, dan kun je hier zo’n 2 tot 2.5 uur rekenen, eigenlijk een beetje afhankelijk van de wensen. Ik zal op je trouwdag de stijlkaart meebrengen om ervoor te zorgen dat de make-up er op de trouwdag exact zo uitziet als wij samen tijdens de proefmake-up hebben afgesproken. Tevens heb ik ook altijd mijn eigen lichtkoffer mee met spiegel, zo kan ik bij onvoldoende licht mijn eigen lampen gebruiken welke zijn afgestemd op daglicht. Ook tijdens je trouwdag maak ik gebruik van alleen de professionele producten ( MAC, Make-up-studio, Kryolan, Urban Decay)  waarmee ik altijd werk. Dit garandeert een optimale kwaliteit en houdbaarheid van de aangebrachte make-up. Tevens werk ik ook altijd met een primer!

Bruidskapsel
Bij Visagie Baron ben je naast je bruidsmake-up ook welkom om je bruidskapsel te laten verzorgen, ik zorg ervoor dat deze de hele dag houdbaar is en zonodig maak ik je bruidskapsel met clip-in extensions en of extra vulling.
Ook voor klassieke bruidskapsels of bruidskapsel met vlecht werk erin kun je bij mij terecht.
Wil jij liever een nonchalant kapsel dat minder strak is, ook dit is geen probleem van mij.
Materialen zoals haarlak, speldjes en vulling zit in de prijs inbegrepen.
Wil je geen gebruik maken van clip-ins en heb je niet een lange lengte haar, kies dan voor inspiratie voorbeelden passend bij jouw lengte haar.

 

     

Multi Culturele bruidsmake-up & bruidskapsel
Mijn kennis gaat zeer ver en heb van bijna alle culturen weleens een bruid mooi mogen maken. Dit is dus geen enkel probleem voor mij. Neem gerust eens contact op om al je vragen te stellen .

Touch-up of tweede stijl ? Visagie Baron biedt u de mogelijkheid uw make-up in de loop van de dag bij te laten werken.
Bij mijn kun je kiezen voor een touch-up, ik kom dan avonds na het avondiner langs om je bruidsmake-up en bruidskapsel na te lopen en dit bij te werken, mocht je geen touch-up willen dan is er de mogelijkheid dat je make-up bijkoopt om zelf nog even bij te werken. Een touch-up duurt ongeveer 20 min. 
Maar zelfs een compleet andere stijl is mogelijk als je bijvoorbeeld voor het avondprogramma (feest) een andere (kleding)stijl kiest dan overdag tijdens de ceremonie(s).

Gasten en familie, uiteraard ben ik  er ook voor uw gasten en naaste familie. Moet uw moeder, schoonmoeder, zusje(s), schoonzusje(s), bruidsmeisje(s), de getuigen en uw beste vriendin(nen) ook gestyled worden? Dat kan.

100% tevredenheidsgarantie
Ik neem alle tijd voor je en luister goed naar al je wensen, mocht het zo zijn dat je niet tevreden bent, is er een mogelijkheid dat je kiest voor een 2de proefsessie of onze samenwerking annuleerd. Echter zal ik er alles aan doen om bij jouw een echte wauw gevoel te creeeren.

Op locatie:
Voor je bruidsmake-up en bruidskapsel kom ik op jullie trouwdag aan huis/ op locatie. oa werkzaam in 
Aalsmeer, Almere, Amstelveen, Beverwijk, de Hoef, Diemen, Volendam, Haarlem, Schiphol-Rijk, Heemstede, Purmerend, Uithoorn, Velsen-Noord, weesp, zaandam, Amsterdam, utrecht, maarssen, leidsche rijn, Amersfoort etc
Maar ook naar andere delen in het land kom ik graag naar je toe.

Klik hier voor recensies welke staan geschreven op mijn acount op The Perfect Wedding.

    Vrijblijvend kunnen we samen per telefoon of skype tot een gewenste oplossing komen