a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.

FAQ’s

Wanneer kan ik het beste mijn bruidsarrangement het beste bij je boeken?
Om teleurstellingen te voorkomen dat ik jouw complete bruidsverzorging niet kan verzorgen, moet je erop tijd bij zijn. Gemiddeld wordt een trouwdatum 1,5 tot 1 jaar van te voren bij mij geboekt. Bij last minutes kun je het natuurlijk altijd vragen of ik nog beschikbaar ben.

Waar moet ik opletten als ik inspiratie ga zoeken op het internet voor mijn bruidsmake-up & bruidskapsel?
Belangrijk is dat je zoekt naar voorbeelden die passend zijn bij je persoonlijke kenmerken, tevens is het niet erg als je veschillende kapsels zoekt want na aanleiding van je foto’s weet ik wel ongeveer welke kant je op wilt en wat je styl is.

Is een touch-up altijd nodig?
Een touch-up is zeker niet altijd nodig, maar kan wel heel gewenst zijn. Na een hele dag ervaren de meesten bruiden van mij, dat zij het heel fijn vinden dat hun haar en make-up nog even wordt bijgewerkt voordat het avondfeest begint. Tevens kan je make-up voor het avond feest ook extra aangezet worden en is een eventuele verandering van stijl mogelijk.

Wanneer vind een touch-up plaats?
Een touch-up vindt meestal plaats in een kleine pauze na het avond eten en voor het grote feest.

Wat is het verschil tussen een bruidsmake-up en een dagmake-up?
In een bruidsmake-up zitten veel technieken verwerkt, zo is je make-up perfect voor de fotografie, perfect voor in het daglicht en tevens zijn er in de producten geen SPF & extreme glimmers gebruikt.
Daarbij worden er professionele producten gebruikt met een eventuele toevoeging van siliconen en is je make-up minstens 12 uur houdbaar.

Wat houdt de 100% tevredenheidsgarantie in?

Mocht het voorkomen dat wij tijdens de proefsessie door kleine tegenslagen er niet uitkomen, dan plan ik graag een 2de proefsessie in waar geen kosten aan zitten verbonden, daarbij krijg je van mij de nodige tips om het de 2de keer wel te laten slagen.

Wat houdt de standby-service in ?
Mocht het zo zijn dat je einde van de dag toch bedenkt dat je graag zou willen dat ik nog even langs kom of heb je pech gehad met een regenbui, dan kan ik tegen betaling van de touch-up kosten en reiskosten nogmaals langskomen op locatie om je bruidsmake-up en bruidskapsel te verzorgen.

Wat als ik na de proefsessie tevreden weg ga en later besluit een ander bruidskapsel of bruidsmake-up te willen?
Mocht je tijdens de proefsessie helemaal blij zijn met het resultaat en na een paar weken toch twijfelen aan je bruidsmake-up of bruidskapsel en een andere stijl willen, dan kan je tegen vergoeding een 2de keer terug komen.

Moet ik een aanbetaling betalen bij definitieve reservering?
Nee bij definitieve reservering hoef je geen aanbetaling te doen, wel stuur ik 4 weken voor de proefsessie een factuur voor de proefsessie en ontvang je 4 weken voor de trouwdag een factuur voor de trouwdag met overige kosten zoals gasten etc. Tevens heb je beide keren 14 dagen te tijd om te betalen.

Waarom moet ik 2 weken voor de proefsessie de kosten betalen van de proefsessie?
Ik houd 2 halve dagen vrij in mijn agenda en het komt regelmatig voor dat een bruid niet bij mij terecht kan omdat ik reeds geboekt ben, om er zeker van te zijn dat de gemaakte afspraken nagekomen worden en niet zomaar worden verzet of dergelijke, is dit mijn werkwijze.

Ik ga in het buitenland trouwen, kan ik je boeken voor mijn bruidsmake-up en bruidskapsel?
Jazeker! Neem vooral contact met mij op om het eea door te nemen. Tevens heb ik genoeg ervaring en de juiste producten om rekening te houden met het warme en vochtige weer in het buitenland.

Ik heb elders een proefsessie gehad en betaald en ik was niet tevreden, nu wil ik een proefsessie bij je boeken, maar ik ben een beetje angstig of het wel gaat lukken en wil niet weer geld kwijt zijn, wat zijn de mogelijkheden?
Het is altijd spijtig als een proefsessie elders niet naar wens was, om je angst weg te nemen mag je contact met mij opnemen en zal ik je een perfect aanbod doen!

Ik woon in het buitenland maar ik ga in nederland trouwen, kan ik bij jou terecht ?
Jazeker, hier lees je er meer over .

Mijn budget laat het niet toe, maar ik wil graag door jou geholpen worden. Zou ik nog ergens op kunnen besparen?
Jazeker, het is ook mogelijk om ochtend’s je make-up en haar te laten doen bij mij in de studio. Dit bespaart in de kosten van toeslag op locatie en reiskosten.

    Vrijblijvend kunnen we samen per telefoon of skype tot een gewenste oplossing komen