a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.

 Proefsessie Bruidsmake-up & bruidskapsel


Proefsessie:
Bij een bruidsmake-up en of bruidskapsel of een compleet bruidsarrangement, beginnen wij altijd met een afspraak om een proefsessie te maken, op die manier kan ik inventariseren wat je wensen zijn en samen bespreken wij wat de aanpak wordt. Ivm de drukte elk jaar tijdens het bruidsseizoen, kan een proefsessie inplannen wat beperkt zijn. proefsessie’s kunnen tevens wel plaats vinden in de avonduren.

 

Voordat de proefsessie plaats zal vinden
Wanneer je definitief gebruik wilt maken van mijn diensten, zal ik je vragen om inspiratie foto’s op te zoeken. Let er wel op dat je inspiratie voorbeelden zoekt passend bij jouw uiterlijke kenmerken.
Mocht je toch gebruik willen maken van clip inn extensions voor 1 dag, dan kan je kapsels opzoeken met veel volume en lengte.

Tijdens de proefsessie bespreek ik welke stijl- en kleurwensen je hebt.
Wanneer je proefsessie plaats zal vinden, ontvang ik je graag in mijn studio in Weesp. Onder het genot van een kopje koffie/thee zullen wij je trouwdag doornemen, het is voor mij heel belangrijk dat ik weet wat voor bruiloft jullie hebben, wat voor thema, wat voor jurk en wat je wensen zijn. Aan de hand van deze kenmerken en voorkeuren zal ik je een passend advies geven over de te gebruiken kleuren en stijl. Tijdens de proefsessie zullen wij alles stap voor stap opbouwen en kun je zo duidelijk aangeven wat je wel en niet mooi vind.

Stijlkaart
Na afloop zal ik alles opschrijven op een stijlkaart, zo weet ik precies op je trouwdag wat ik moet gebruiken. Tevens maak ik ook altijd tussendoor foto’s zodat ik precies weet welke technieken en kleuren ik heb gebruikt.

Proefsessie op de dag dat je een door pas hebt?
Soms is het mogelijk, maar wel in goed overleg.

 

 

 

    Vrijblijvend kunnen we samen per telefoon of skype tot een gewenste oplossing komen